Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro LiteChaser Pro Cinema ND64 filter

  Een ND-filter, ook wel grijsfilter genoemd, corrigeert de hoeveelheid licht dat op de sensor van de camera valt. Het LiteChaser Pro ND64 filter van PolarPro corrigeert maar liefst 6 f/stops licht. Doordat je de hoeveelheid licht vermindert kun je met een ND-filter met de sluitertijd van de camera spelen zonder dat je beelden overbelicht raken. Een ND-filter is onmisbare accessoire tijdens het filmen bij daglicht. De Quick-Release vatting van het filter sluit nauw aan op een LiteChaser Pro Case zodat hij stevig blijft vastzitten. Na gebruik kun je het filter opbergen in de bijgeleverde filtercase.


  Meer informatie
 2. PolarPro LiteChaser Pro Cinema ND8 filter

  Een ND-filter, ook wel grijsfilter genoemd, corrigeert de hoeveelheid licht dat op de sensor van de camera valt. Het LiteChaser Pro ND8 filter van PolarPro corrigeert 3 f/stops licht. Doordat je de hoeveelheid licht vermindert kun je met een ND-filter met de sluitertijd van de camera spelen zonder dat je beelden overbelicht raken. Een ND-filter is onmisbare accessoire tijdens het filmen bij daglicht. De Quick-Release vatting van het filter sluit nauw aan op een LiteChaser Pro Case zodat hij stevig blijft vastzitten. Na gebruik kun je het filter opbergen in de bijgeleverde filtercase.


  Meer informatie
 3. PolarPro LiteChaser Circulair polarisatiefilter (CP filter)

  Een Circulair polarisatiefilter is één van de meest belangrijke filters voor fotografische toepassingen. Polarisatiefilters kunnen worden geroteerd in de filtervatting zodat bepaalde effecten zoals het verhogen van de kleurverzadiging kunnen worden bereikt. De tweede functie van een CPOL filter is het reduceren van reflecties in waterpartijen en glas (bijvoorbeeld etalages). Objecten achter deze oppervlakten zijn beter zichtbaar door het gebruik van het polarisatiefilter.


  Meer informatie
 4. PolarPro LiteChaser Variabel ND filter (3-5 stops)

  Het PolarPro LiteChaser VND filter houdt 3 tot 5 stops licht tegen. Dit filter zorgt ervoor dat je de framerate en/of sluitertijd onder alle lichtomstandigheden kunt aanpassen. Dit is ideaal voor wie regelmatig filmt met de iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro max op verschillende momenten van de dag. Het filter bestaat uit twee delen CinemaSeries glas die je over elkaar heen kunt draaien om de gewenste hoeveelheid licht op de lens te laten vallen.


  Meer informatie
 5. PolarPro Iris ND Filter Uitbreiding Set voor iPhone

  Deze Iris uitbreidingsset bestaat uit 3 filters die speciaal geschikt zijn voor iPhone 6 en hoger. Een mooie toevoeging voor wie filmt in uiterst felle belichtingsomstandigheden. De set bestaat uit een ND64 (6-stops), een ND128 (7 stops) en een ND256 (8 stops), die ervoor zorgen dat je ook in heldere lichtsituaties met lange sluitertijden kunt werken. Het is dus mogelijk om het bekende ‘cinematic effect’ te bereiken met de camera van je iPhone! Let op: het gaat hier om een uitbreidingsset die uitsluitend uit extra filters bestaat. Om deze filters te kunnen gebruiken heb je de speciale houder nodig. Deze vind je in de standaard Iris filter set.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel