Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro LiteChaser Pro 12 Circulair polarisatiefilter (CP filter)

  De Quick-Release vatting van het LiteChaser Pro CP-filter sluit nauw aan op de LiteChaser Pro Case voor iPhone 12 zodat hij stevig blijft vastzitten. Het CP filter van de LiteChaser Pro Series is vervaardigd uit PolarPro CinemaSeries glas. Tijdens het vervoer kun je het filter beschermen met het bijgeleverde lenskapje. Na gebruik kun je het filter opbergen in de bijgeleverde filtercase.


  Meer informatie
 2. PolarPro LiteChaser Pro Directors Kit voor iPhone 12 Pro

  In de LiteChaser Pro Directors kit zit een iPhone 12 Pro LiteChaser Pro beschermcase met een bijbehorende grip, een CPOL, een variabel ND-filter, een VND-filter en een Bluetooth Shutter release. Waar je ook bent of heengaat, met de Directors kit heb je altijd een uitstekende setup op zak om mooie cinematografische beelden op te nemen met je iPhone 12 Pro.


  Meer informatie
 3. PolarPro LiteChaser Pro Filmmaker Kit voor iPhone 12 Pro Max

  In de LiteChaser Pro Filmmaker kit zit een iPhone 12 Pro Max LiteChaser Pro beschermcase met een bijbehorende grip, een CPOL- en variabel ND-filter met lenskapje. Waar je ook bent of heengaat, met de Filmmaker kit heb je altijd een uitstekende setup op zak om mooie cinematografische beelden op te nemen met je iPhone 12 Pro Max.


  Meer informatie
 4. PolarPro LiteChaser Pro Filmmaker Kit voor iPhone 12 Pro

  In de LiteChaser Pro Filmmaker kit zit een iPhone 12 Pro LiteChaser Pro beschermcase met een bijbehorende grip, een CPOL- en variabel ND-filter met lenskapje. Waar je ook bent of heengaat, met de Filmmaker kit heb je altijd een uitstekende setup op zak om mooie cinematografische beelden op te nemen met je iPhone 12 Pro.


  Meer informatie
 5. PolarPro LiteChaser Pro Bluetooth Shutter Button Adapter

  De LiteChaser Pro Bluetooth Shutter Button kan worden bevestigd op de LiteChaser Pro Grip voor iPhone 11 en voor iPhone 12 (Pro & Pro Max versies). Deze accessoire fungeert als draadloze ontspanknop voor je iPhone. Dit maakt de bediening van de sluiter mogelijk, terwijl je de telefoon toch stevig kunt vasthouden.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel