Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 13 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro LiteChaser Pro 12 Circulair polarisatiefilter (CP filter)

  De Quick-Release vatting van het LiteChaser Pro CP-filter sluit nauw aan op de LiteChaser Pro Case voor iPhone 12 zodat hij stevig blijft vastzitten. Het CP filter van de LiteChaser Pro Series is vervaardigd uit PolarPro CinemaSeries glas. Tijdens het vervoer kun je het filter beschermen met het bijgeleverde lenskapje. Na gebruik kun je het filter opbergen in de bijgeleverde filtercase.


  Meer informatie
 2. PolarPro LiteChaser Pro Visionary Kit voor iPhone 12 Pro Max

  In de LiteChaser Pro Visionary kit zit een iPhone 12 Pro Max LiteChaser Pro beschermcase met een bijbehorende grip, een CPOL- en variabel ND-filter met lenskapje. Waar je ook bent of heengaat, met de Filmmaker kit heb je altijd een uitstekende setup op zak om mooie cinematografische beelden op te nemen met je iPhone 12 Pro Max.


  Meer informatie
 3. PolarPro LiteChaser Pro Visionary Kit voor iPhone 12 Pro

  In de LiteChaser Pro Visionary kit zit een iPhone 12 Pro LiteChaser Pro beschermcase met een bijbehorende grip, een CPOL- en variabel ND-filter met lenskapje. Waar je ook bent of heengaat, met de Filmmaker kit heb je altijd een uitstekende setup op zak om mooie cinematografische beelden op te nemen met je iPhone 12 Pro.


  Meer informatie
 4. PolarPro LiteChaser Pro 12 Mist diffusion filter

  Het PolarPro LiteChaser Pro Mist filter voor iPhone 12 voegt een dromerige gloed toe aan foto’s en video’s. Het filter egaliseert highlights en geeft een gepolijst uiterlijk aan menselijke onderwerpen zonder dat dit ten koste gaat van de beeldscherpte. Deze zachte filmische look zorgt voor een extra laagje productiewaarde. De Quick-Release vatting van het filter sluit nauw aan op de LiteChaser Pro Case zodat hij stevig blijft vastzitten. Tijdens het vervoer kun je het filter beschermen met het bijgeleverde lenskapje. Na gebruik kun je het filter opbergen in de bijgeleverde filtercase.


  Meer informatie
 5. PolarPro LiteChaser Pro Filmmaker Kit voor iPhone 12 Pro Max

  In de LiteChaser Pro Filmmaker kit zit een iPhone 12 Pro Max LiteChaser Pro beschermcase met een bijbehorende grip, een CPOL- en een variabel ND-filter met lenskapje. Waar je ook bent of heengaat, met de Filmmaker kit heb je altijd een uitstekende setup op zak om mooie cinematografische beelden op te nemen met je iPhone 12 Pro Max.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 13 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel