Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 19 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro LiteChaser 13 Anamorphic lens (Blue)

  Door te filmen met PolarPro LiteChaser Pro 13 Blue Anamorphic lens op je iPhone 13 LiteChaser case krijgen je opnames een klassieke filmische 2.40:1 look. Met deze lens kun je enorm brede beeldopnames maken en tegelijkertijd een kleine scherptediepte behouden. Ook voegt deze anamorphic lens blauwe lensflares aan lichtbronnen aan je beeld toe, die passen bij artificieel licht. Alle opnamen die met deze anamorfose lens zijn gemaakt, moeten achteraf worden bewerkt (de-squeezed) met een third-party app. Tijdens het vervoer kun je het filter beschermen met het bijgeleverde Defender Mini lenskapje. Na gebruik kun je het filter opbergen in de bijgeleverde filtercase. Dit filter is compatibel met de LiteChaser Pro 13 Case voor de iPhone 13 Pro (Max).


  Meer informatie
 2. PolarPro LiteChaser 13 Anamorphic lens (Gold)

  Door te filmen met PolarPro LiteChaser Pro 13 Gold Anamorphic lens op je iPhone 13 LiteChaser case krijgen je opnames een klassieke filmische 2.40:1 look. Met deze lens kun je enorm brede beeldopnames maken en tegelijkertijd een kleine scherptediepte behouden. Ook voegt deze anamorphic lens warme lensflares aan lichtbronnen aan je beeld toe, die passen bij natuurlijk licht. Alle opnamen die met deze anamorfose lens zijn gemaakt, moeten achteraf worden bewerkt (de-squeezed) met een third-party app. Tijdens het vervoer kun je het filter beschermen met het bijgeleverde Defender Mini lenskapje. Na gebruik kun je het filter opbergen in de bijgeleverde filtercase. Dit filter is compatibel met de LiteChaser Pro 13 Case voor de iPhone 13 Pro (Max).


  Meer informatie
 3. PolarPro LiteChaser Pro 13 18mm Wide Angle Lens

  Met de PolarPro LiteChaser Pro 13 Wide Lens kun je supergroothoekopnamen maken met de iPhone 13 Pro en Pro Max. De beste prestaties met de lens bereik je met de 1x camera, maar ook de 0,5x camera kun je gebruiken. Door het 18mm cilindrisch geslepen ontwerp van de lens krijg je haarscherpe beelden zonder vervorming. Hierdoor is de lens uitstekend te gebruiken voor zowel videografie als fotografie met je iPhone 13. Tijdens het vervoer kun je het filter beschermen met het bijgeleverde Defender Mini lenskapje. Na gebruik kun je het filter opbergen in de bijgeleverde filtercase. Dit filter is compatibel met de LiteChaser Pro 13 Case voor de iPhone 13 Pro (Max).


  Meer informatie
 4. PolarPro LiteChaser Pro Filmmaker Kit voor iPhone 13 Pro Max

  In de LiteChaser Pro Filmmaker kit zit een iPhone 13 Pro Max LiteChaser Pro beschermcase met een bijbehorende grip, een CPOL- en het variabel ND-filter (3-5 stops) met lenskapje. Waar je ook bent of heengaat, met de Filmmaker kit heb je altijd een uitstekende setup op zak om mooie cinematografische beelden op te nemen met je iPhone 13 Pro Max.


  Meer informatie
 5. PolarPro LiteChaser Pro Directors Kit voor iPhone 13 Pro Max

  In de LiteChaser Pro Directors kit zit een iPhone 13 Pro Max LiteChaser Pro beschermcase met een bijbehorende grip, een CPOL, een variabel ND-filter (3-5 stops) en een VND Mist diffusie-filter ( 3-5 stops). Daarnaast zit er in deze kit ook een BlueTooth Shutter Release. Waar je ook bent of heengaat, met de Directors kit heb je altijd een uitstekende setup op zak om mooie cinematografische beelden op te nemen met je iPhone 13 Pro Max.
  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 19 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel