Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Meer afbeeldingen

PP1016
PolarPro
0804551328022
https://www.degreef-partner.nl/media/catalog/product/cache/26/image/265x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/P/P/PP1016_1/-33.jpg

PolarPro Filter 3-pack Red / Magenta / Snorkel GoPro Hero 3+ en 4

Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.
De PolarPro Threepacks voor Hero3+ en Hero 4 zijn bedoeld om je voor een speciale toepassing in een keer de juiste filters te verschaffen. De Threepack Red, Magento, Snorkell bestaat uit drie filters die speciaal onder water zeer tot hun recht komen. Het Aqua Red filter zorgt voor de correctie van blauwtinten in met name tropische wateren. Het Aqua Magenta filter is bedoeld voor de correctie van groentinten in zee- en zoet water en het snorkel filter corrigeert de blauw-groene zweem in ondiep water. Door ze alle drie bij elkaar in een kit te doen, biedt PolarPro je nu dus een totaaloplossing voor tijdens je duikvakantie.
Productbeschrijving
Algemeen
 • SKU:
  PP1016
 • Merk:
  PolarPro
 • EAN:
  0804551328022
Specificaties
 • Geschikt Voor:
  Actie Camera
 • Kleur:
  Grijs
 • Materiaal:
  Glas
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend!

Filter 3-pack Red / Magenta / Snorkel GoPro Hero 3+ en 4 are rated with 4.65 van de 5 sterren. Gebaseerd op 1 gebruiker reviews.

Mooiere kleuren in zowel diep als ondiep water

Review by:
Posted on: 07-02-2019
Op mijn laatste reis naar Mauritius had ik de 3-Pack Aqua filters mee van Polar Pro.

De filters zorgen ervoor dat je de natuurlijke kleuren van de onderwaterwereld kan vastleggen. Als test heb ik onder water de filters op en af mijn GoPro gezet, en je ziet een heel duidelijk verschil!

De Snorkel Filter zorgde er voor dat de blauwe/groene schijn verbeterde onder water.

Hoe dieper je gaat, hoe minder kleuren je kan vastleggen. Maar met de Red Filter krijgen je beelden terug de juiste kleuren.

De filters zijn zeker een aanrader voor iedereen die gaat duiken of snorkelen!

Lees meer reviews