Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Meer afbeeldingen

PM2013GP25
Pro-Mounts
5060160818339
https://www.degreef-partner.nl/media/catalog/product/cache/26/image/265x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/P/M/PM2013GP25/-35.jpg

Pro-Mounts Chest Mount GoPro Harnas

OF
De Pro-Mounts ChestMount Harness is het ideale GoPro accessoire als je je handen vrij wilt hebben tijdens het filmen. Het ChestMount harnas bestaat uit stevige, verstelbare riemen waarmee je je GoPro action cam stevig en veilig op je borst kunt dragen. Het harnas is in breedte en in hoogte verstelbaar waardoor het voor vrijwel iedereen geschikt is, zelfs als je een wintersportjas of een overall draagt. Trek het harnas aan, klik je GoPro camera in de degelijke houder op je borst en je bent klaar voor de actie!
Productbeschrijving
Algemeen
  • SKU:
    PM2013GP25
  • EAN:
    5060160818339
  • Merk:
    Pro-Mounts
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend!

Chest Mount GoPro Harnas are rated with 4.65 van de 5 sterren. Gebaseerd op 1 gebruiker reviews.

Valt in de smaak

Review by:
Posted on: 29-03-2016
Ik ben nu al een tijdje gebruik aan het maken van de GoPro chest mount en het valt zeker in de smaak! Zeer gemakkelijk te gebruiken, gewoon je armen door de straps en dan zet je alles vast met maar 1 klik. Je kan de GoPro camera eenvoudig en stabiel op je borst bevestigen om beelden te maken vanuit een zeer unieke en originele hoek. Leuk om te gebruiken tijdens het motorrijden, mountain biking, water- wintersporten en iedere andere sport waar je geen helm voor nodig hebt. Het grote voordeel aan het harness is dat je beide handen vrij zijn en optimaal je sport of acties kan uitvoeren. De verstelbare elastische banden zorgen ervoor dat zowel dik, dun, groot en klein gemakkelijk gebruik kan maken van deze prachtige mount. Het harness is geschikt voor alle GoPro camera's wat zeker ook een voordeel is. Je creeërd een stabiel beeld waardoor de kwaliteit dan ook optimaal is. Zeer leuk op vakantie en daar kan fietsen, scooter rijden, wandelen, snowboarden / skien. Ik heb de GoPro Chest Mount Harness gebruikt over kleding heen zonder problemen, zelfs dikke jassen en ook zonder kleding eronder bv. tijdens het zwemmen. Kortom een echte must have voor elke GoPro gebruiker.

Lees meer reviews