Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 8 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Pro-Mounts Micro HDMI Kabel voor Action Cam

  Met deze handige PRO-mounts Action Cam accessoire koppel je een action cam direct aan je HD-televisie om snel je gemaakte filmpjes en foto's terug te kunnen kijken. Je plugt heel simpel de Pro-Mounts Micro HDMI Cable in je camera en het andere eind in de TV om jezelf levensgroot in HD-kwaliteit terug te zien. Zonder storing, zonder vertraging


  Meer informatie
 2. Pro-Mounts Protection Kit Action Cam Kit

  Met de PRO-mounts Protection Kit voor GoPro* Hero6 en Hero7 of andere GoPro camera ben je verzekerd van een uitstekende bescherming van je kostbare GoPro* action cam. Deze handige set bestaat uit beschermdoppen voor de cameralens, een zachte opbergpouch en een microvezel poetsdoekje. Je beschermt de kwetsbare onderdelen van je GoPro*, zoals het objectief en het display, op die manier tegen vuil, stof en krassen.


  Meer informatie
 3. Pro-Mounts 18 Anti-Fog Inserts voor GoPro

  Tijdens het filmen van wateractiviteiten is het vervelend als er vocht in je GoPro* komt en je lens beslaat. PRO-mounts heeft daarom Anti Fog Inserts! Met deze handige inserts voorkom je vocht en aanslag in je GoPro Hero6, Hero7 of andere GoPro* camera. Dat is in de zomer handig op het water, maar in de winter ook ideaal in de sneeuw, en in de herfst bieden de antifog inserts dan weer bescherming tegen de regen! De inserts kunnen 4 tot 5 keer gebruikt worden en kunnen na gebruik eventueel gedroogd worden in de oven. De set bevat 18 inserts!


  Meer informatie
 4. Pro-Mounts Small PRO-case Action Cam Koffertje

  Wanneer je op pad gaat met je action cam, wil je dat jouw camera en accessoires veilig en gemakkelijk meegenomen kunnen worden. PRO-mounts heeft daarom deze Small Pro-Case ontwikkeld. Hierin kun je je action cam met behuizing meenemen. Daarnaast biedt de Small PRO-case ruimte voor 2 extra batterijen, een LCD/accu/WiFi bacpac, een afstandsbediening, kabels en overige kleine accessoires. Zo heb je alles bij de hand om opnames te kunnen maken. De PRO-case is bovendien spatwaterdicht.


  Meer informatie
 5. Pro-Mounts Large PRO-case Koffer Action Cam

  Met de PRO-mounts Large PRO-case neem je jouw action cam eenvoudig overal mee naartoe, samen met alle accessoires die je nodig hebt om de beste actievideo's te maken! De Large PRO-case biedt ruimte voor jouw GoPro* of andere action cam inclusief behuizing. Daarna is er ruimte voor 2 extra batterijen, een LCD/accu/WiFi bacpac, een afstandsbediening, een uitschuifbare pole of grip of andere mount, kabels en losse onderdelen, 2 SD-kaarten en overige kleine accessoires. Zo heb je alles bij de hand om opnames te kunnen maken. De PRO-case is bovendien spatwaterdicht.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 8 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel