Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Pro-Mounts DJI Mavic Air 2 - UV-filter

  Het UV-filter van Pro-Mounts voor de DJI Mavic Air 2 drone heeft een dubbele functie. Met dit filter voorkom je een groenblauwe waas die bij zonnige omstandigheden kan ontstaan door een teveel aan ultraviolet (UV) licht. Daarnaast is een UV-filter vrijwel kleurneutraal, dus functioneert het ook perfect als bescherming van de cameralens van je DJI Mavic Air 2 camera. Je kunt het filter dus altijd op de camera laten zitten.


  Meer informatie
 2. Pro-Mounts DJI Mavic Mini - UV-filter

  Het UV-filter van Pro-Mounts voor de DJI Mavic Mini drone heeft een dubbele functie. Met dit filter voorkom je een groenblauwe waas die bij zonnige omstandigheden kan ontstaan door een teveel aan ultraviolet (UV) licht. Daarnaast is een UV-filter vrijwel kleurneutraal, dus functioneert het ook perfect als bescherming van de cameralens van je DJI Mavic Mini camera. Je kunt het filter dus altijd op de camera laten zitten.


  Meer informatie
 3. Pro-Mounts DJI Mavic Mini - Filter Pack PRO

  In het Filter Pack PRO van Pro-Mounts zit een UV-filter en een circulair polarisatiefilter speciaal voor de DJI Mavic Mini. Beide filters hebben een meerlaagse dubbelzijdige coating om bescherming tegen water-, olie- en stofdichte te garanderen.


  Meer informatie
 4. Pro-Mounts DJI Mavic Air 2 - Filter Pack PRO

  In het Filter Pack PRO van Pro-Mounts zit een UV-filter en een circulair polarisatiefilter speciaal voor de DJI Mavic Air 2. Beide filters hebben een meerlaagse dubbelzijdige coating om bescherming tegen water-, olie- en stofdichte te garanderen.


  Meer informatie

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel