Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 16 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. Pro-Mounts Tripod Mount GoPro Statief Mount

  De Pro-Mounts Tripod Mount is de eenvoudigheid zelve. Met dit nuttige GoPro accessoire bevestig je een action cam op letterlijk ieder statief. Monopod, driepootstatief, professioneel statief of hobbyistentatief: het maakt niet uit. Dankzij de standaard 1/4-inch statiefschroefdraad past de Tripod Mount altijd. Ideaal als je wat extra stabiliteit wilt, of gewoon je GoPro wilt gebruiken om vanuit een statische positie te filmen.


  Meer informatie
 2. Pro-Mounts Aquagrip

  Monteer je action cam op de Aquagrip van Pro-Mounts en film alle actie tijdens de watersport. Deze dobber is uitstekend om flitsende wetshots te maken. Het verstelbare polsbandje en het anti-slip rubber zorgen dat je de grip niet snel verliest in het water. Mocht je hem tijdens een spetterende waterstunt toch verliezen, dan zinkt je action cam gelukkig niet gelijk naar de bodem. Deze handgrip blijft namelijk gewoon drijven op het water. Natuurlijk mag je deze handgrip ook op het droge gebruiken.


  Meer informatie
 3. Pro-Mounts Tube Mount Set voor GoPro

  Met de Tube Mounts van Pro-Mounts bevestig je een GoPro action cam eenvoudig aan elke buis. Denk bijvoorbeeld aan het stuur van je mountainbike, BMX of racefiets, het stuur van je motor, maar ook aan skistokken, railings, rolkooien en bumperbuizen. De Tube Mount set bevat 2 verschillende buisbevestigingen, een grote en een kleine. De small Tube Mount (of Bike Tube Mount) is geschikt voor buizen met een diameter van 19,5 tot 35,5 mm. De large Tube Mount (of Rollbar Mount) is geschikt voor buizen van met een diameter van 35 tot 63,5 mm.


  Meer informatie
 4. Pro-Mounts Helmet Front & Side Mount

  De handigste GoPro / action cam bevestigingen van Pro-Mounts voor op je helm zijn nu gebundeld in 1 verpakking. Deze set bevat zowel een Helmet Front Mount als een Helmet Side Mount, om je GoPro of andere action cam op elke gewenste plek op je helm te bevestigen. Zo kun jej je GoPro dezelfde kant op laten kijken als jij en wordt precies vastgelegd wat je ziet onderweg.


  Meer informatie
 5. Pro-Mounts Head Strap GoPro Hoofdband

  Als je geen helm draagt, maar je wilt wel dat je GoPro action cam hetzelfde ziet als jij, is er de Pro-Mounts HeadStrap Mount. Dit handige GoPro accessoire is ontwikkeld om de camera veilig op je hoofd te monteren zonder dat je er last van hebt. Met de nylon HeadStrap Mount zet je je GoPro camera stevig vast op precies dat deel van je voorhoofd waar jij dat wilt. Ideaal als je geen helm draagt tijdens het sporten maar wel een GoPro wilt gebruiken, bijvoorbeeld tijdens kajakken of sportklimmen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 16 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel