Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 14 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Sensor Swab Ultra Swab Type 1 (12 box)

  De Photosol Sensor Swab is de standaard voor het schoonmaken van CCD en CMOS sensoren van digitale camera's. Sensor Swabs zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van deze zeer kwetsbare onderdelen in digitale spiegelreflexcamera's en compacte systeemcamera's. De Sensor Swab Ultra Type 1 is bedoeld voor APS-H sensoren met een cropfactor van 1.3x.


  Meer informatie
 2. Sensor Swab Ultra Swab Type 2 (12 box)

  De Sensor Swab Ultra Type 2 is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de zeer kwetsbare sensoren in digitale spiegelreflexcamera's en compacte systeemcamera's. De Sensor Swab Ultra Type 2 is bedoeld voor APS-C sensoren met een cropfactor van 1.5x of 1.6x.


  Meer informatie
 3. Sensor Swab Ultra Swab Type 3 (12 box)

  De Sensor Swab Ultra Type 3 is de standaard voor het schoonmaken van fullframe CCD en CMOS sensoren van digitale camera's. Deze Sensor Swabs zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van kwetsbare fullframe sensoren.


  Meer informatie
 4. Sensor Swab Aeroclipse (15ml)

  Met de unieke Sensor Swab Aeroclipse Optic Cleaning System reinigingsvloeistof van Photographic Solutions maak je overal ter wereld je camerasensor schoon. Aeroclipse vloeistof is namelijk veilig te vervoeren in een vliegtuig omdat het niet brandbaar is, in tegenstelling tot de normale Eclipse reinigingsvloeistof.


  Meer informatie
 5. Sensor Swab Eclipse Optic Cleaner (59ml)

  De unieke Sensor Swab Eclipse Optic Cleaning System reinigingsvloeistof van Photographic Solutions is perfect geschikt voor het schoonmaken van je camerasensor. Eclipse vloeistof laat namelijk geen sporen achter op de sensor na gebruik. Omdat er geen residu achterblijft is je sensor dus echt helemaal brandschoon. Deze schoonmaakvloeistof is geschikt voor het reinigen van lensoppervlakken, CCD-sensors en CMOS-sensors. Eclipse Optic Cleaning System wordt geleverd in een handige flacon van 59 ml.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 14 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel