Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Sensor Swab Ultra Swab Type 1 - Survival Kit

  De Photosol Digital Survival Kit 1 bevat alles wat je nodig hebt om snel en veilig zelf je camerasensor te kunnen schoonmaken. De Sensor Swab kit omvat een pakje E-Wipe schoonmaakdoekjes, 10 Pec Pads, vier Sensor Swabs en een flesje Eclipse vloeistof. En dat alles in een handige reisetui.


  Meer informatie
 2. Sensor Swab Ultra Swab Type 2 - Survival Kit

  De handige Photosol Digital Survival Kit 2 bevat alles wat je nodig hebt om snel en veilig onderweg je camerasensor te kunnen schoonmaken. In de praktische Sensor Swab reisetui vind je10 Pec Pads, een pakje E-Wipe schoonmaakdoekjes, vier Sensor Swabs en een flesje Eclipse vloeistof.

  Rick Roeven (fotograaf): Met de Digital Survival Kit heb je alle essentiƫle hulpmiddelen bij je om je lenzen en sensor van je camera in topconditie te houden. Een must have voor iedere fotograaf.


  Meer informatie
 3. Sensor Swab Ultra Swab Type 3 - Survival Kit

  De praktische Digital Survival Kit 3 van Photographic Solutions bevat alles wat je nodig hebt om snel en veilig onderweg je camerasensor te kunnen schoonmaken. In de handige Sensor Swab reisetui zit een pakje E-Wipe schoonmaakdoekjes, samen met vier Sensor Swabs, 10 Pec Pads en een flesje Eclipse vloeistof.

  Mich Buschman (fotograaf): De Survival Kit kwam goed van pas op een reis naar IJsland. De sensoren van 2 fotografen bleken stofjes te bevatten, en ik heb deze in het veld gereinigd!


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel