Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Haal alles uit je smartphone! Mobiele fotografie is niet meer weg te denken. De mogelijkheden van de smartphone camera komen steeds meer in de buurt van die van traditionele DSLR- of systeemcamera’s. Om nog dichter bij deze prestaties te komen, ontwikkelt Olloclip hoogwaardige smartphone lenzen voor iPhone en andere smartphones. In het assortiment vind je fisheyelenzen, macrolenzen, telelenzen en groothoeklenzen die je helpen om alles uit je smartphonecamera te halen!

iPhone 11 Smartphone lens


Lume Cube LED Panel


MOJO Dual Handle


Vlogging Rigs


Laders/Kabels


ND/Grijs filters


Smartphone Verlichting


Smartphone Houders


Smartphone Bags


Smartphone Lenzen


Uitgelichte blogs

Landschapsfotografie met je smartphone, zo doe je dat!

Het is misschien wel één van de meest beoefende takken van de fotografie; het vastleggen van mooie landschappen...

De beste accessoires voor MoJo (Mobiele Journalistiek)

Als Mobiele Journalist (MoJo) wil je snel ter plaatse zijn met een compleet werkende set-up. Tegenwoordig zijn we binnen no-time op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen in de wereld, ongeacht waar ze plaatsvinden.

Welke invloed heeft sluitertijd op video?

Wanneer je gaat filmen, dien je met een aantal aspecten rekening te houden. Eén van de belangrijkste aspecten waar je rekening mee moet houden is de relatie tussen je sluitertijd en frame rate. Lees meer

Macrofotografie – creëer de perfecte sfeerbeleving

Tijdens een macroworkshop heb ik deelnemers groenten op de markt laten fotograferen. Dit was voor mij ook een mooie gelegenheid om de LED-lichtkubus Lume Cube - versie 2.0 - voor deze close-ups uit te proberen. Ik ben zo overtuigd geraakt van het gebruik van Lume Cubes dat ik graag iedereen vertel over dit ongelooflijk krachtige LED-licht.