Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Peli™ Micro 1010 Clear/Black

  De kleine Pelicase Micro 1010 ziet er uit als een miniatuur Peli case. Wat hij ook is. Een handige minikoffer om allerhande zaken in op te bergen die niet nat mogen worden of beschermd dienen te zijn tegen vallen en stoten. De binnenmaten van 11,1 x 7,3 x 4,3cm laten ruimte voor bijvoorbeeld een mobiele telefoon of een GPS apparaat terwijl de buitenmaten van 14,9 x 10,3 x 5,4cm de case heel compact houden.


  Meer informatie
 2. Peli™ i1015 iPhone Clear/Black*

  De Peli i1015 case is specifiek ontworpen voor de Apple iPhone en de iPod Touch, maar is ook geschikt voor verschillende andere smartphones waaronder de Blackberry Curve, Storm en Pearl, de T-Mobile G1 en de Nokia 5800, E63, E71, E75, N79 en N78. Dankzij een intelligente externe aansluiting zijn de regelaars van de microfoon en het volume van de iPhone volledig bruikbaar en kun je probleemloos de oortelefoonkabel aansluiten.


  Meer informatie
 3. Peli™ Micro 1020 Clear/Black

  De compacte Pelicase Micro 1020 is een miniatuur Peli case. Een handige minikoffer om allerhande zaken in op te bergen die niet nat mogen worden of beschermd dienen te zijn tegen vallen en stoten. De binnenmaten van 13,5 x 9 x 4,3cm laten ruimte voor bijvoorbeeld een compactcamera of een GPS apparaat terwijl de buitenmaten van 17,3 x 12,1 x 5,4cm de case heel compact houden.


  Meer informatie
 4. Peli™ Micro 1030 Clear/Black

  De compacte, langwerpige Pelicase Micro 1030 is een miniatuur Peli case. Een handige minikoffer om allerhande zaken in op te bergen die niet nat mogen worden of beschermd dienen te zijn tegen vallen en stoten. De binnenmaten van 16,2 x 6,7 x 5,2cm laten ruimte voor bijvoorbeeld een lichtmeter of een mobiele telefoon terwijl de buitenmaten van 19 x 9,8 x 6,2cm de 1030 heel compact houden. De Peli Micro 1030 weegt 280 gram.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Mobile Gimbal Bag voor smartphone gimbal

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Mobile Gimbal Bag van PGYTECH is ontworpen om diverse gimbals voor smartphones veilig en beschermd mee te nemen en te bewaren. Het ontwerp van de tas is simpel en slank, zodat hij niet te veel opvalt en weinig ruimte in beslag neemt. De gimbal tas is gemaakt van waterafstotend polyester en heeft een riem van geweven nylon, waarmee de tas zowel in de hand als over de schouder gedragen kan worden. De riem is ook op te bergen in de tas, wanneer je de gimbal bag bijvoorbeeld in een grotere tas wil vervoeren.


  Meer informatie

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel