Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto MOJO Handle voor Smartphone

  De Mojo handle is een luxe draagbare handgreep met een houten Rosewood afwerking. De Mojo Handle is de basis om een uitgebreide draagbare video setup te maken voor je smartphone. MoJo is een afkorting voor Mobile Journalism, een nieuwe generatie journalisten die filmt en geluid opneemt met alleen de smartphone. De Mojo Handle is te combineren met vele andere Leofoto accessoires.


  Meer informatie
 2. Leofoto MOJO Dual Handle Kit VC-2 - voor Mobile Journalism

  De Mojo handle is een luxe draagbare handgreep met een houten Rosewood afwerking. De Mojo Handle is de basis om een uitgebreide draagbare handgreep video setup te maken om video’s op te nemen. MoJo is een afkorting voor Mobile Journalism, een nieuwe generatie journalisten die filmt en geluid opneemt met alleen de smartphone.


  Meer informatie
 3. Leofoto MOJO Single Handle Kit VC-1 - voor Mobile Journalism

  De Mojo handle is een luxe draagbare handgreep met een houten Rosewood afwerking. De Mojo Handle is de basis om een uitgebreide draagbare video setup te maken voor je smartphone om bijvoorbeeld vlogs op te nemen. MoJo is een afkorting voor Mobile Journalism, een nieuwe generatie journalisten die filmt en geluid opneemt met alleen de smartphone.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel