Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 7 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto MC-30 Kit Tafelklem

  Met de futuristisch vormgegeven Leofoto MC-30 multipurpose clamp kit bevestig je een camera, action cam of smartphone aan zo'n beetje alle oppervlakken. De kit bestaat uit het universeel bruikbare MC-30 klemstatief, de PC-90 smartphonehouder en het MBH-19 minibalhoofd.


  Meer informatie
 2. Leofoto PC-90II Phone Holder met Arca-Swiss aansluiting

  Voor uitstekende foto’s ben je al lang niet meer aangewezen op een DSLR of andere professionele camera. Goede foto’s schiet je al met je smartphone. Smartphonecameras hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt en leveren veelal indrukwekkende resultaten. Zeker in combinatie met een statief en de Leofoto PC-90II smartphone houder, maak je onbewogen, adembenemende beelden.


  Meer informatie
 3. Leofoto PS-1 Tafelstatief met PC-90II Smartphonehouder

  Met deze kit bevestig je een smartphone op het statief. De kit bestaat uit 2 delen, de PS-1 Phone stand en de PC-90II Phone Clamp. Deze onderdelen zijn samen te voegen tot een telefoonkit die je op het balhoofd van een statief kunt plaatsen.


  Meer informatie
 4. Leofoto IPC-300 Klem voor iPad en iPad mini

  De IPC-300 is een houder om je iPad, iPad mini of ander kleine tablet aan een statief te bevestigen. Met de houder kun je een tablet direct op het balhoofd plaatsen of gebruik maken van een Magic Arm. Het tablet plaats je diagonaal in de houder. De houder weegt slechts 163 gram.


  Meer informatie
 5. Leofoto IPC-500 Klem voor iPad en iPad Pro

  De IPC-500 is een houder om je iPad, iPad Pro of ander tablet aan een statief te bevestigen. Met de houder kun je een tablet direct op het balhoofd plaatsen of gebruik maken van een Magic Arm. Het tablet plaats je diagonaal in de houder. De houder weegt slechts 183 gram.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 7 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel