Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 11 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Olloclip Multi Device Clip Fisheye, Super Wide en Macro Essential smartphonelens set

  Olloclip heeft geluisterd naar de feedback van gebruikers, wat resulteert in een clip die compatibel is met verschillende apparaten en die je kunt gebruiken in combinatie met een dunne beschermhoes; de Multi Device Clip! Deze clip is te gebruiken met alle Google Pixel producten, alle Apple devices en de Samsung Galaxy S9 (uitsluitend zonder case). Deze Olloclip set komt met de Multi Device Clip, een fisheye, een supergroothoek en een macrolens. Met deze kit heb je alle Olloclip essentials in huis om de mooiste smartphone foto’s en video’s te schieten!


  Meer informatie
 2. Olloclip Pocket Telephoto 2x Essential lens

  De Pocket Telephoto lens monteer je op een Connect X clip. Door de lens te gebruiken vangt de sensor van de camera meer licht. Ook haal je met Pocket telephoto een onderwerp 2 keer dichterbij. Deze smartphonelens is dus erg geschikt voor portretfotografie. Voorzie jouw portretfoto’s van het welbekende ‘bokeh’ effect voor een professionele look en fotografeer die mooie kikker op afstand.


  Meer informatie
 3. Olloclip Telephoto 2x Essential lens voor smartphones

  Wil je graag meer uit je smartphonefotografie halen? Olloclip ontwikkelde smartphonelenzen voor meer creatieve mogelijkheden! Deze Telephoto 2 x smartphonelens is perfect voor portretten met een zachte achtergrond, of voor onderwerpen die zich in de verte bevinden. De Essential lenzen zijn te gebruiken met de clips uit het Connect X systeem of met de Multi Device Clip van Olloclip. Dat betekent dat deze smartphonelenzen te gebruiken zijn op alle iPhones vanaf de iPhone X met de X clips en op eerdere iPhone modellen én verschillende nieuwere Android toestellen zoals de Samsung S9 met de Multi Device Clip. Let op: dergelijke clips worden niet meegeleverd!


  Meer informatie
 4. Olloclip Fisheye + Macro 15x Essential lens voor smartphones

  Wil je graag meer uit je smartphonefotografie halen? Olloclip ontwikkelde gecombineerde smartphonelenzen voor meer creatieve mogelijkheden! Deze omkeerbare smartphonelens is aan de ene zijde een 15x macrolens en aan de andere zijde bevindt zich een fisheye lens. Deze lenzen zijn te gebruiken met de clips uit het Connect X systeem of met de Multi Device Clip van Olloclip. Dat betekent dat deze smartphonelenzen te gebruiken zijn op alle iPhones vanaf de iPhone X met de X clips en op eerdere iPhone modellen én verschillende nieuwere Android toestellen zoals de Samsung S9 met de Multi Device Clip. Let op: dergelijke clips worden niet meegeleverd!


  Meer informatie
 5. Olloclip Super Wide Essential groothoeklens voor smartphones

  Wil jij meer in beeld brengen met je smartphone? Olloclip ontwikkelde smartphonelenzen met een extra grote beeldhoek. Deze smartphonelens is perfect voor grote groepen mensen en uitgestrekte landschappen, omdat de lens de originele beeldhoek van je smartphone verdubbelt! De Essential lenzen zijn te gebruiken met de clips uit het Connect X systeem of met de Multi Device Clip van Olloclip. Dat betekent dat deze smartphonelenzen te gebruiken zijn op alle iPhones vanaf de iPhone X met de X clips en op eerdere iPhone modellen én verschillende nieuwere Android toestellen zoals de Samsung S9 met de Multi Device Clip. Let op: dergelijke clips worden niet meegeleverd!


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 11 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel