Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
Steiner Verrekijker Logo

Optische Top Kwaliteit! Steiner is als enige bedrijf ter wereld gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van verrekijkers en legt zich dan ook volledig toe op alleen deze activiteiten. Jarenlang vertrouwen van de Steiner-gebruikers heeft er voor gezorgd dat Steiner inmiddels marktleider is in verrekijkers voor zowel professionals als liefhebbers. Degreef & Partner is de exclusieve importeur van Steiner in Nederland.

Steiner Commanders


Nieuw: de SkyHawk 4.0


Outdoor


Wildlife


Watersport/Marine


Accessoires


Steiner Verrekijkers Nederland

Op zoek naar een praktische, stevige en heldere verrekijker?

Innovatie, traditie en ervaring zijn de parameters die het merk Steiner uit Duitsland sinds 1947 een expert maken op het gebied van verrekijkers. Steiner is als enige bedrijf ter wereld gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van verrekijkers en legt zich dan ook volledig toe op alleen deze activiteiten. De Steiner verrekijkers zijn verkrijgbaar in ruim 80 landen. Jarenlang vertrouwen van de Steiner-gebruikers heeft er voor gezorgd dat Steiner inmiddels marktleider is in verrekijkers voor zowel professionals als liefhebbers. De bekende Commander watersportverrekijkers staan op eenzame hoogte maar ook de Skyhawk, Safari, Ranger, Wildlife, Nighthunter en de nieuwe innovatieve BluHorizons verrekijkers zijn zeer gewild. Degreef & Partner is de exclusieve importeur van Steiner in Nederland.

Uitgelichte blogs

Review Steiner Safari Ultrasharp 10X42 verrekijker door Outdoorguru

Outdoorguru Gijs Loning nam onze Steiner kijker maar liefst een half jaar mee op pad, om deze zorgvuldig onder de loep te nemen. Lees meer

Wat is de beste verrekijker voor op het water?

Wie geïnteresseerd is in pleziervaart, binnenvaart, zeevaart, recreëren op het water of observeren van natuur rondom het water heeft een marine verrekijker nodig. Waar moet je op letten bij het kiezen van een verrekijker voor gebruik op het water?

Steiner verrekijkers: voor elk doel de perfecte kijker

Een verrekijker koop je niet zomaar. Althans, je zou een verrekijker niet zomaar moeten kopen. Voor elk doel is er een verrekijker.