Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
Steiner Verrekijker Logo

Steiner levert verrekijkers met optische topkwaliteit. Het merk is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van verrekijkers en legt zich volledig toe op enkel deze activiteiten. Het jarenlange vertrouwen van de Steiner-gebruikers heeft er voor gezorgd dat Steiner inmiddels marktleider is in verrekijkers voor zowel professionals als liefhebbers.

Steiner Navigators


BluHorizons Verrekijkers


Outdoor


Vogelspotting


Watersport


Accessoires


Steiner Verrekijkers Nederland

Op zoek naar een praktische, stevige en heldere verrekijker?

Het Duitse verrekijkermerk Steiner is een expert op het gebied van het ontwikkelen en productie van verrekijkers en legt zich volledig toe op enkel deze activiteiten. De parameters innovatie, traditie en ervaring staan hoog in het vaandel, wat resulteert dat zij sinds 1947 bekend staan voor hun topkwaliteit verrekijkers. Het is dus niet voor niets dat Steiner al jarenlang het vertrouwen geniet van Steiner-gebruikers in de ruim 80 landen waar de verrekijkers beschikbaar zijn. Dit heeft er voor gezorgd dat Steiner gelieft is door zowel professionals als liefhebbers. De bekende Commander watersportverrekijkers staan op eenzame hoogte maar ook de Skyhawk, Safari, Wildlife en de nieuwe innovatieve BluHorizons verrekijkers zijn zeer gewild. Degreef & Partner is de exclusieve importeur van Steiner in Nederland.

Steiner verrekijker series:

Steiner Navigator - Beste watersport verrekijker voor op de boot

Watersport, het vindt niet enkel plaats in een natte omgeving, het is een compleet andere wereld. Waar je bij wandeling in de natuur een verrekijker gebruikt om een zeldzaam vogeltje te spotten, is een kijker tijdens een vaartocht een noodzakelijke tool. Lees meer over de nieuwe Steiner Navigator 7x30 en de 7x50 verrekijkers.

Review Steiner Safari Ultrasharp 10X42 verrekijker door Outdoorguru

Outdoorguru Gijs Loning nam onze Steiner kijker maar liefst een half jaar mee op pad, om deze zorgvuldig onder de loep te nemen.

Wat is de beste verrekijker voor op het water?

Wie geïnteresseerd is in pleziervaart, binnenvaart, zeevaart, recreëren op het water of observeren van natuur rondom het water heeft een marine verrekijker nodig. Waar moet je op letten bij het kiezen van een verrekijker voor gebruik op het water?

Steiner verrekijkers: voor elk doel de perfecte kijker

Een verrekijker koop je niet zomaar. Althans, je zou een verrekijker niet zomaar moeten kopen. Voor elk doel is er een verrekijker.