Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Steiner Draagriem voor Navigator Pro 7x50 en Commander 7x50 Verrekijkers

  Een verrekijker voor de watersport dient aan andere eisen te voldoen dan eentje voor wandelaars. Steiner Navigator Pro en Commander watersport verrekijkers zijn daarom bekleed met stootvast rubber dat een goede grip geeft, ook met natte handen. Om ervoor te zorgen dat je je kostbare Navigator of Commander verrekijker niet kwijt bent als hij onverhoopt toch uit je handen glipt en overboord valt, levert Steiner de optionele Floating Strap voor de Navigator Pro 7x50 en Commander 7x50.


  Meer informatie
 2. Steiner Draagriem for Navigator Pro 7x30 Verrekijker

  Verrekijkers voor de watersport dienen aan andere eisen te voldoen dan kijkers voor vogelspotters. De Steiner Navigator Pro marinekijkers zijn daarom bekleed met stootvast rubber dat een goede grip geeft, ook met natte handen. Om ervoor te zorgen dat de kostbare Navigator verrekijker niet in de diepte verdwijnt als hij onverhoopt toch uit je handen glipt en overboord valt, levert Steiner de optionele Floating Strap voor de Navigator Pro 7x30.


  Meer informatie
 3. Steiner Flotation Strap Robust Draagriem Verrekijker

  De universele Steiner Flotation Strap Robust 002 is een speciaal ontwikkelde drijvende draagriem die het gewicht van een Steiner marine verrekijker compenseert zodat hij niet direct zinkt als hij te water raakt. Dankzij de felgele, reflecterende uitvoering van de Flotation Strap kun je de kijker ook snel terugvinden bij mindere lichtomstandigheden, zoals in de schemering of 's nachts. Uiteraard is de Flotation Strap Robust 002 dik gepolsterd voor een hoog draagcomfort en de nylon bevestigingsbanden zijn van superieure kwaliteit. Dankzij de universeel bruikbare bevestigingslussen kun je de riem uiteraard ook aan een andere verrekijker bevestigen dan een Steiner marine verrekijker.


  Meer informatie
 4. Steiner Comfort Harnas Clicloc

  Met het Steiner Body Harness draag je de verrekijker op je buik. Het gewicht wordt verdeeld met behulp van de straps over je schouders. Zo kunt je comfortabel met de verrekijker rondlopen en snel pakken wanneer dat nodig is.


  Meer informatie
 5. Steiner Pouch voor 10x30*

  Geschikt voor een 10x30 verrekijker met afmetingen 13 x 8 x 3,5 cm.


  Meer informatie

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel