Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Steiner Ranger Extreme 8x42 Verrekijker

  De Steiner Ranger Extreme 8x42 is een prachtige lichtsterke verrekijker met een vergroting van acht keer en is geschikt is voor allround gebruik in het algemeen en wildobservatie in het bijzonder. De Ranger Extreme 8x42 is snel hanteerbaar, degelijk gebouwd en geschikt voor lange observaties.


  Meer informatie
 2. Steiner Ranger Extreme 10x42 Verrekijker

  De Steiner Ranger Extreme 10x42 is een prachtige lichtsterke verrekijker met een vergroting van maar liefst tien keer en is geschikt is voor allround gebruik in het algemeen en wildobservatie in het bijzonder. De Ranger Extreme 10x42 is snel hanteerbaar, degelijk gebouwd en geschikt voor lange observaties.


  Meer informatie
 3. Steiner Ranger Extreme 8x56 Verrekijker

  De Steiner Ranger Extreme 8x56 is een prachtige lichtsterke verrekijker met een vergroting van acht keer en een glasdiameter van maar liefst 56mm. De kijker is geschikt is voor allround gebruik in het algemeen en wildobservatie in het bijzonder. De Ranger Extreme 8x56 is snel hanteerbaar, degelijk gebouwd, geschikt voor lange observaties en heeft een geweldige lichttransmissie.


  Meer informatie
 4. Steiner Ranger Extreme 8x32 Verrekijker

  De Steiner Ranger Extreme 8x32 is een prachtige lichtsterke verrekijker met een vergroting van acht keer en is geschikt is voor allround gebruik in het algemeen en wildobservatie in het bijzonder. De Ranger Extreme 8x32 is snel hanteerbaar, degelijk gebouwd en geschikt voor lange observaties.      


  Meer informatie

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel