Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Steiner BluHorizons 8x22 Verrekijker

  Iedereen kent de voordelen van een verrekijker, maar toch ontbreekt deze bij veel fotografen in de standaarduitrusting. Ruimtegebrek, te veel gewicht … De Duitse fabrikant Steiner heeft de BluHorizons verrekijker compact, lichtgewicht en multifunctioneel gemaakt. De BluHorizon is er in twee varianten: 8x22 en 10x26.


  Meer informatie
 2. Steiner BluHorizons 10x26 compacte Verrekijker

  Hoewel iedereen de leuke en handige toepassingen van een verrekijker kent, zijn het doorgaans alleen de bijzondere hobbyisten zoals jagers, dierenspotters en schutters die er gebruik van maken. Verrekijkers zijn te groot, onhandig mee te nemen en het resultaat valt tegen – zo wordt vaak gedacht. Niets is minder waar. De Duitse fabrikant Steiner heeft met zijn BluHorizon een lichtgewicht en compacte verrekijker gemaakt, geschikt voor elke outdoor-activiteit. Je vraagt je af waarom niet iedereen een verrekijker bij zich draagt.


  Meer informatie
 3. Steiner BluHorizons 10x42 verrekijker

  De Steiner BluHorizons 10x42 verrekijker is een lichtgewicht en compacte verrekijker die geschikt is voor elke outdoor-activiteit. Hij is 125 mm breed, 147 mm hoog en 60 diep en weegt 740 gram. Met deze kijker vergroot je het onderwerp 10x. Door de grote lensdiameter van 42mm is de kijker lichtsterk en is het prettig om voor een lange tijd door de verrekijker te kijken.


  Meer informatie
 4. Steiner BluHorizons 8x32 verrekijker

  De Steiner BluHorizons 8x32 verrekijker is een lichtgewicht en compacte verrekijker die geschikt is voor elke outdoor-activiteit. Hij is 118 mm breed, 127 mm hoog en 58 diep en weegt 590 gram. Met deze kijker vergroot je het onderwerp 8x. Door de grote lensdiameter van 32mm is de kijker lichtsterk en is het prettig om voor een lange tijd door de verrekijker te kijken. De ergonomische oogschelpen zijn vriendelijk voor de huid, zodat je comfortabel van een adembenemende uitzicht kunt genieten.


  Meer informatie

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel