Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Steiner Wildlife 8x24

  De compacte, lichtgewicht Steiner Wildlife 8x24 verrekijker bewijst dat je ook met een compacte verrekijker langdurig kunt observeren. Dankzij de comfortabele oogschelpen en de hoogwaardige optische constructie van de Wildlife 8x24 is observatie met deze verrekijker in elke situatie een plezier in plaats van een uitdaging. De Steiner Wildlife 8x24 verrekijker is met afmetingen van 121 x 115mm en een gewicht van slechts 350 gram zeer compact en lichtgewicht.


  Meer informatie
 2. Steiner Wildlife 8x42 Verrekijker

  De Steiner Wildlife 8x42 is de ideale verrekijker voor iedereen die op zoek is naar een stevige kijker van hoge kwaliteit voor allround gebruik. Deze verrekijker omvat alles waar Steiner voor staat: innovatie, extreme stevigheid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en haarscherp beeld. Ook in slechte weersomstandigheden laat de Wildlife 8x42 je niet in de steek. Met een vergroting van 8x is het beeld goed stabiel te houden. De grote diameter van 42mm zorgt ervoor dat de verrekijker ook in de schemer te gebruiken is.


  Meer informatie
 3. Steiner Wildlife 10,5x28

  De hoogwaardige Steiner Wildlife 10,5x28 verrekijker is behalve compact en lichtgewicht ook een ideale verrekijker voor langdurige observatie. Dankzij het lage gewicht van slechts 350 gram en de comfortabele oogschelpen in combinatie met de hoogwaardige optische constructie van de Wildlife 10,5x28 is observatie met deze verrekijker in elke situatie een plezier. Logisch, want de Wildlife 10,5x28 verrekijker beschikt dan ook over de bekende unieke Steiner eigenschappen.


  Meer informatie
 4. Steiner Wildlife 10x42 Verrekijker

  De Steiner Wildlife 10x42 is de ideale verrekijker voor iedereen die op zoek is naar een stevige kijker van hoge kwaliteit voor allround gebruik. Deze verrekijker omvat alles waar Steiner voor staat: innovatie, extreme stevigheid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en haarscherp beeld. Ook in slechte weersomstandigheden laat de Wildlife 10x42 je niet in de steek. Met een vergroting van 10x is dit de perfecte verrekijker om beelden extra ver weg te observeren. De grote diameter van 42mm zorgt ervoor dat de verrekijker ook in de schemer te gebruiken is.


  Meer informatie
 5. Steiner Wildlife 10,5x28 Verrekijker

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Steiner Wildlife 10,5x28 is een bijzonder luxe verrekijker met een zeer compact formaat. De specificaties van deze Wildlife XP verrekijker liegen er niet om, o.a.: HD-lenzen, ā€˜3Dā€™ briljante beeldreporductie, Fast Close Focus voor snelle scherpstelling en stikstof-drukvulling.


  Meer informatie

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel