Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 

De beste accessoires voor videobellen, facetimen of skypen tijdens het werken thuis.

 

Joby Griptight One

Gorillapod Starter Kit

Joby Telepod

 

Hoe houd je je handen vrij tijdens het skypen of facetimen?

Vanwege de huidige omstandigheden werken veel mensen thuis. Dit is een situatie die nog wel een tijdje gaat duren. Om toch contact te houden met je collega’s wordt er veel gebruik gemaakt van beeldbellen. FaceTime, Skype, Zoom en Microsoft Teams zijn voorbeelden van software die veel worden gebruikt om te vergaderen met video. Ook het live streamen of opnemen van bijvoorbeeld sportlessen is populair. Als je eenmaal bezig bent zou je wat praktische problemen kunnen tegenkomen.

Want hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je goed zichtbaar bent, en dat zonder rare schaduwen? Of hoe houd je je handen vrij tijdens het beeldbellen? Hierbij een aantal van de beste accessoires die het videobellen met collega’s en het opnemen van bijvoorbeeld sportlessen een stuk makkelijker en professioneler maken.

 

GripTight One GorillaPod Stand

GripTight One GorillaPod Stand

GorillaPod Starter Kit

GorillaPod Starter Kit

GripTight ONE GorillaPod Magnetic Impulse

GripTight ONE GorillaPod Magnetic Impulse

Telepod Mobile all-in-one selfie stick voor smartphones

Telepod Mobile all-in-one selfie stick voor smartphones

Lume Cube Smartphone

Lume Cube Air Laptop

Lume Cube Air Conference Kit

 

Hoe maak ik mijzelf beter zichtbaar tijdens het videobellen of skypen?

De conference call is begonnen en jouw beeld is zo donker dat je gezicht bijna niet te zien is. Je baas vraagt of je een lampje aan kunt doen. Ondanks dat alle lampen aan zijn, is jouw gezicht tijdens het beeldbellen nog steeds onderbelicht.

Het is ook fijn als je zichtbaar bent tijdens het videobellen met je moeder, vader of opa en oma.

Extra verlichting is niet alleen perfect voor beeldbellen voor je werk; het is ook fijn als je zichtbaar bent tijdens het videobellen met je moeder, vader, opa en oma of andere dierbare. Dan wil je elkaar toch bijvoorbeeld ook ’s avonds goed kunnen zien. Door meer licht te maken is het probleem dat je niet goed zichtbaar bent tijdens het videobellen eenvoudig opgelost!

 

Air Video Conferencing Kit

Air Video Conferencing Kit

Air Portable Lighting Kit Plus

Air Portable Lighting Kit Plus

Portable Lighting Kit Plus LC2

Portable Lighting Kit Plus LC2

Professional Lighting Kit LC2

Professional Lighting Kit LC2

Gorillapod Griptight Pro Tablet

 

Hoe gebruik je een tablet gemakkelijk tijdens het thuiswerken?

Sommige mensen krijgen een tablet van het werk om thuis te kunnen werken. Je zult merken dat het niet heel praktisch is als je hem plat op je bureau of op je schoot legt. Je zult ongetwijfeld snel kramp in je nek krijgen. Ook is het scherm te klein om voor een lange tijd als beeldscherm en toetsenbord te gelijk te dienen. Om een lange tijd prettig thuis te kunnen werken is een bureau setup maken een goed idee. Dit is ook aan te bevelen als je je tablet als tweede scherm gebruikt.

Met een draadloos toetsenbord en muis maak je de bureau setup compleet en ben jij klaar voor de thuiswerk marathon. Als je een laptop en een tablet hebt, kun je de tablet natuurlijk ook los handig naast je laptop zetten.

 

GripTight Gorillapod Stand PRO houder voor tablets tot 192mm breed

GripTight Gorillapod Stand PRO houder voor tablets tot 192mm breed

GripTight Mount PRO universele houder voor tablets tot 192mm breed

GripTight Mount PRO universele houder voor tablets tot 192mm breed

GripTight Gorillapod Stand houder voor tablets tot 104mm breed

GripTight Small Tablet Gorillapod Stand
 

De 3 beste accessoires voor videobellen en thuiswerken

Vanwege de huidige omstandigheden werken veel mensen thuis. Dit is een situatie die nog wel een tijdje gaat duren. Om toch contact te houden met je collega’s wordt er veel gebruik gemaakt van beeldbellen. Hierbij de 3 beste accessoires die het videobellen met collega’s en het opnemen van bijvoorbeeld sportlessen een stuk makkelijker en professioneler maken.