Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
Velbon camerastatieven

Velbon is sinds 1955 actief op de statievenmarkt en was één van de eerste merken die een lichtgewicht carbonstatief ontwikkelden. Hun slogan luidt dan ook niet voor niets ‘The Tripod Innovator’! In het assortiment dat bestaat uit veel verschillende, degelijke statieven en accessoires, is voor elke amateur- of professionele fotograaf of filmer een passend statief te vinden. De Velbon statieven zijn te herkennen aan hun unieke uiterlijk, de voordelige prijs en stevige constructie.

Sherpa Serie


EX Serie


Statieven


Monopods


Statiefkoppen


Accessoires


Velbon Camera Statieven

Velbon: Voor iedereen het juiste statief

Velbon is sinds 1955 actief op de statievenmarkt en was één van de eerste merken die een lichtgewicht carbonstatief ontwikkelden. Hun slogan luidt dan ook niet voor niets ‘The Tripod Innovator’! De naam Velbon is een combinatie van het Engelse woord ‘very’ (erg) en het Franse woord ‘bon’ (goed). In het assortiment dat bestaat uit veel verschillende, degelijke statieven en accessoires, is voor elke amateur- of professionele fotograaf of filmer een passend statief te vinden. De Velbon statieven zijn te herkennen aan hun unieke uiterlijk, de voordelige prijs en stevige constructie. Degreef & Partner is de exclusieve importeur van Velbon in Nederland.

Velbon statieven:

  • Compact
  • Duurzaam
  • Licht
  • Praktisch

De 3 beste accessoires voor de Canon EOS 750D en de Nikon D3400

Ben je op zoek naar een statief, tas, of ander accessoire voor je Canon of Nikon camera? We helpen je graag een eindje op weg. De Canon EOS 750D en de Nikon D3400 zijn soortgelijke camera's van verschillende fabrikanten.

Super Mag Slider macrorail Velbon helpt bij macrofotografie

Macro fotografie is, in tegenstelling tot veel andere soorten fotografie, relatief techniek gebonden. Om macro foto’s te kunnen maken heb je in ieder geval een lens nodig die een relatief korte scherpstelafstand heeft, en liefst een vergroting van 1:1.

Velbon Sherpa 6430D: Een 'gewoon' goed statief

Een product dat reeds lang op de markt is, heeft kennelijk iets dat de gebruikers en aspirant-kopers aanspreekt. Velbon heeft de Sherpa-serie al ruim 20 jaren, in verschillende uitvoeringen, beschikbaar. Innovaties in andere modellen, materialen en dergelijke worden ook daar toegepast, maar niet té opvallend.

De 3 beste accessoires voor de Canon EOS 80D

Als je alles uit je Canon EOS 80D wilt halen, raden we je aan om eens te kijken naar passende accessoires. Met de Canon EOS 80D beschik je over een alleskunner: hoogwaardige prestaties dankzij de 24 Megapixel beeldsensor