Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 8 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Velbon Tripod Case 400 statieftas 360 x 105 x 70mm

  De Velbon Tripod Case 400 is ontworpen om veilig en gemakkelijk een Velbon statief op te kunnen bergen. Op reis of gewoon thuis, in de auto of het vliegtuig, dankzij deze statieftas neem je een statief heel gemakkelijk mee. De Tripod Case 400 heeft als afmetingen 360 x 105 x 70mm, wat betekent dat je een compact statief uit de UT- en Ultra-series en de meeste EX-serie statieven hierin kunt vervoeren. Het nylon materiaal is slijtvast en waterafstotend, zodat je statief goed beschermd is tegen de elementen.


  Meer informatie
 2. Velbon Tripod Case 600 statieftas 600 x 120 x 80m

  De Velbon Tripod Case 600 is een ruime statieftas die is ontworpen om veilig en gemakkelijk een statief in op te bergen. Op reis of gewoon thuis, in de auto of het vliegtuig, deze statieftas maakt het heel simpel om je statief mee te nemen. De Tripod Case 600 heeft als afmetingen 600 x 120 x 80mm, wat betekent dat je een compact Sherpa of GEO-statief en de meeste EX-serie en Videostatieven hierin kunt vervoeren. Het slijtvaste en waterafstotende nylon materiaal beschermt je statief perfect tegen de elementen.


  Meer informatie
 3. Velbon Tripod Case 700 statieftas 680 x 125 x 90mm

  De ruime Velbon Tripod Case 700 statieftas gebruik je om veilig en gemakkelijk je Velbon statief op te kunnen bergen. Op reis of gewoon thuis, in de auto of het vliegtuig, dankzij deze statieftas neem je een statief gemakkelijk mee. De Tripod Case 700 heeft als afmetingen 680 x 125 x 90mm, wat betekent dat je een fors statief uit de Sherpa of GEO-series en de grote EX-serie statieven hierin kunt vervoeren. Het nylon materiaal is slijtvast en waterafstotend, waardoor je statief prima beschermd is tegen de elementen.


  Meer informatie
 4. Velbon V4-unit Statiefkop

  Met de unieke Velbon V4 unit maak je het gebruik van je statief nog veelzijdiger. Deze kantelbare statiefkop is ontworpen om een statiefarm horizontaal te kunnen gebruiken. Je schroeft deze degelijke statiefkop gewoon op een Velbon VS statief. Dankzij de uitschuifbare arm kun je heel precies werken tijdens bijvoorbeeld macro- of productfotografie.


  Meer informatie
 5. Velbon Clamp Kit II Tafelklem

  De Velbon Clamp Kit II is een superhandig Velbon tafelstatief. De Velbon Clamp Kit II bestaat uit een handige Hide Clamp tafelklem, een set kunststof manchetten van verschillende diktes en een middenzuil. Dankzij de grote klauw van de Clamp II bevestig je de Clamp Kit II probleemloos aan tafels, hekken, stoelen, boomtakken of trapleuningen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 8 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel