Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 11 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Velbon VS-443D camera statief met QHD-53D statiefkop

  Het Velbon VS-443D statief is een afwijkend statief met een unieke constructie van de middenzuil. Het is voorzien van het Velbon QHD-53D balhoofd. Met een simpele draaibeweging aan de stelschroef kan dit stabiele balhoofd onder iedere hoek worden ingesteld. Hij kan draaien en eventueel 90° kantelen voor verticale opnamen.


  Meer informatie
 2. Velbon Sherpa 4350D statief met PH-G40D statiefkop

  Het Velbon Sherpa 4350D statief is een degelijk, standaard statief dat geschikt is voor grotere dslr camera's. Het is voorzien van de Velbon PH-G40D drieweg statiefkop Met een simpele draaibeweging aan de afzonderlijke handvatten kan de statiefkop onder iedere hoek worden ingesteld. Hij kan draaien en naar twee zijden kantelen. De cameraplaat heeft een Velbon QB-62 snelkoppeling met anti-slip rubber en een standaard statiefmoer.


  Meer informatie
 3. Velbon Sherpa 4430D statief met QHD-43D statiefkop

  Het Velbon Sherpa 4430D statief is een degelijk, standaard statief dat geschikt is voor grotere dslr camera's. Het is voorzien van het Velbon QHD-43D balhoofd. Met een simpele draaibeweging aan de stelschroef kan dit stabiele balhoofd onder iedere hoek worden ingesteld. Hij kan draaien en eventueel 90° kantelen voor verticale opnamen. De ruim overbemeten cameraplaat heeft een Velbon QB-62 snelkoppeling met anti-slip rubber en een standaard statiefmoer.


  Meer informatie
 4. Velbon Sherpa 3430Q statief met QHD-33Q statiefkop

  Het Velbon Sherpa 3430Q statief is een degelijk, standaard statief dat geschikt is voor kleinere dslr camera's tot maximaal 2,5 kilo. Het is voorzien van het Velbon QHD-33Q balhoofd. Met een simpele draaibeweging aan de stelschroef kan dit stabiele balhoofd onder iedere hoek worden ingesteld. Hij kan draaien en eventueel 90° kantelen voor verticale opnamen. Het statief heeft bovendien een Velbon QB-3B snelkoppelingsplaat.


  Meer informatie
 5. Velbon Sherpa MONO Eenbeenstatief met QHD-33 Statiefkop

  De Sherpa serie van Velbon is al jarenlang een populaire serie. Deze stevige statievenserie is nu uitgebreid. De Sherpa Mono is een stevig, maar lichtgewicht champagnekleurig eenbeenstatief. Hij heeft een QHD-33 balhoofd. De poot van het statief bestaat uit 4 secties die gemakkelijk uitgeschoven kunnen worden met een klemsysteem. De monopod is gemaakt van aluminium waardoor hij niet erg zwaar is, maar wel zeer duurzaam.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 11 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel