Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 23 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Velbon QB-3B Quick Release Plate

  Het Velbon QB-3B snelkoppelingsplaatje is bedoeld voor de Ultra Stick M53Q, het UT-43Q statief, het Sherpa 3430Q statief, de Pole Pod II, de QHD-33Q statiefkop en de QHD-U4Q statiefkop. Dit plaatje is voorzien van een antislip rubber en een standaard 1/4-inch statiefmoer voor de bevestiging van een foto- of videocamera. De grote hendel voor de ontkoppeling van de snelkoppelingsplaat maakt een snelle en zekere bediening mogelijk. je schroieft de snelkoppeling direct op het statief of de statiefkop.


  Meer informatie
 2. Velbon QRA-3 Quick Release Plate

  De universeel bruikbare Velbon QRA-3 snelkoppeling is een allrounder die je bovenop een willekeurig statief schroeft. Het snelkoppelingsplaatje is voorzien van een antislip rubber en een standaard 1/4-inch statiefmoer voor de bevestiging van een foto- of videocamera. De grote hendel voor de ontkoppeling van de snelkoppelingsplaat maakt een snelle en zekere bediening mogelijk. Je schroeft de snelkoppeling direct op het statief of de statiefkop.


  Meer informatie
 3. Velbon QRA-667L Quick Release Plate

  De extra brede Velbon QRA-667L snelkoppeling is gemaakt van een magnesium legering en daardoor verbazingwekkend licht. De QRA-667L heeft twee ingebouwde waterpasjes die het exact horizontaal stellen van je camera gemakkelijk maken. Dankzij de verschuifbare 1/4-inch statiefschroef kun je je camera altijd optimaal op de snelkoppeling plaatsen. De grote hendel voor de ontkoppeling van de snelkoppelingsplaat maakt een snelle en zekere bediening mogelijk. Ook is het plaatje voorzien van een antislip rubber om je camera secuur vast te kunnen zetten. Je schroeft deze snelkoppeling direct op het statief of de statiefkop.


  Meer informatie
 4. Velbon QB-62 Quick Release Plate

  Het overbemeten Velbon QB-62 snelkoppelingsplaatje is een universeel DIN plaatje dat op een groot aantal Velbon Sherpa statieven en statiefkoppen gebruikt kan worden. Zoals de PH-G40D statiefkop, de QHD-53D statiefkop, deQHD-63D de en de QHD-S5D en de FHD-65D, hij past ook op de RUP-V43D monopod, en een groot aantal statieven en koppen uit deUltra en UT-series.


  Meer informatie
 5. Velbon QB-4X Quick Release Plate

  Het forse Velbon QB-4X snelkoppelingsplaatje is bedoeld voor de FHD-52Q statiefkop. De Velbon QB-4X snelkoppelingsplaat heeft een antislip bekleding van rubber waarmee je een camera gemakkelijk en zeker vastzet. Om een videocamera correct vast te zetten is een videopin aanwezig. De grote hendel voor de ontkoppeling van de snelkoppelingsplaat maakt een snelle en zekere bediening mogelijk. Dankzij de ruime afmetingen van de cameraplaat bevestig je een foto/ of videocamera stevig en zeker op een statief.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 23 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel