Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
Velbon statiefkoppen. Vergelijk alle Velbon kogelkoppen, vloeistofkoppen en panoramakoppen welke geschikt zijn voor het gebruik met uw foto of videocamera.

Artikelen 1 tot 5 van 16 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. Velbon QHD-43D Balhoofd

  De Velbon QHD-43D is een compact aluminium balhoofd of statiefkop met een DIN snelkoppelingsplaatje en een basisplaat met universele 1/4-inch schroefbevestiging voor plaatsing op een Velbon statief. Uiteraard kan je dit balhoofd ook bevestigen op een willekeurig ander merk statief met universele statiefschroef. Bevestiging op een monopod is ook geen probleem.


  Meer informatie
 2. Velbon QHD-53D Balhoofd

  De Velbon QHD-53D statiefkop is een middelgroot aluminium balhoofd met een DIN snelkoppelingsplaatje. Door de basisplaat met universele 1/4-inch schroefbevestiging kan je de kop op een Velbon statief plaatsen. Uiteraard kan dit balhoofd ook gebruikt worden op een willekeurig ander merk statief met universele statiefschroef. Bevestiging op een monopod kan ook.


  Meer informatie
 3. Velbon QHD-73Q Balhoofd

  De Velbon QHD-73Q statiefkop is de grotere versie van het QHD-63Q balhoofd. Ook deze magnesium statiefkop heeft een basisplaat met universele 1/4-inch en 3/8-inch schroefbevestiging voor plaatsing op een Velbon statief. Uiteraard kan je dit balhoofd ook op een willekeurig ander merk statief of op een monopod zetten dankzij die universele statiefschroeven


  Meer informatie
 4. Velbon QHD-63Q Balhoofd

  De Velbon QHD-63Q statiefkop is een fors magnesium balhoofd met universele 1/4-inch en 3/8-inch schroefbevestiging. Deze robuuste statiefkop is uitgerust met een extra brede QB-635L snelkoppelingsplaat met antislip rubber en een standaard statiefmoer voor een bijzonder degelijke bevestiging van een foto- of videocamera. De grote hendel voor de ontkoppeling van de snelkoppelingsplaat maakt een snelle en zekere bediening mogelijk.


  Meer informatie
 5. Velbon QHD-33M Balhoofd

  De Velbon QHD-33M statiefkop is een klein balhoofd dat geschikt is voor de Ultra statieven van Velbon. Hij heeft een basisplaat met universele 1/4-inch schroefbevestiging voor plaatsing op een Velbon statief. Uiteraard kan je dit balhoofd ook op een willekeurig ander merk statief of op een monopod zetten dankzij die universele statiefschroeven. Het balhoofd is gemaakt van aluminium en kan gekanteld worden over 180 graden.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 16 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel