Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
Velbon statiefkoppen. Vergelijk alle Velbon kogelkoppen, vloeistofkoppen en panoramakoppen welke geschikt zijn voor het gebruik met uw foto of videocamera.

Artikelen 1 tot 5 van 16 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. Velbon QHD-43D Balhoofd

  De Velbon QHD-43D is een compact aluminium balhoofd of statiefkop met een DIN snelkoppelingsplaatje en een basisplaat met universele 1/4-inch schroefbevestiging voor plaatsing op een Velbon statief. Uiteraard kan je dit balhoofd ook bevestigen op een willekeurig ander merk statief met universele statiefschroef. Bevestiging op een monopod is ook geen probleem.


  Meer informatie
 2. Velbon QHD-53D Balhoofd

  De Velbon QHD-53D statiefkop is een middelgroot aluminium balhoofd met een DIN snelkoppelingsplaatje. Door de basisplaat met universele 1/4-inch schroefbevestiging kan je de kop op een Velbon statief plaatsen. Uiteraard kan dit balhoofd ook gebruikt worden op een willekeurig ander merk statief met universele statiefschroef. Bevestiging op een monopod kan ook.


  Meer informatie
 3. Velbon QHD-73Q Balhoofd

  De Velbon QHD-73Q statiefkop is de grotere versie van het QHD-63Q balhoofd. Ook deze magnesium statiefkop heeft een basisplaat met universele 1/4-inch en 3/8-inch schroefbevestiging voor plaatsing op een Velbon statief. Uiteraard kan je dit balhoofd ook op een willekeurig ander merk statief of op een monopod zetten dankzij die universele statiefschroeven


  Meer informatie
 4. Velbon PH-157Q BK Panorama statiefkop

  De Velbon PHD-157Q BK is een professionele panorama statiefkop met een handige opbouw met een centraal kniegewricht en een lange bedieningsarm. Technisch is de kop gelijkwaardig aan de 157Q, maar de basisplaat en het kniegewricht zijn zwart in plaats van aluminiumkleurig.


  Meer informatie
 5. Velbon PH-368 Panorama Statiefkop

  De vloeistofgedempte Velbon PH-368 panorama statiefkop is de robuustere uitvoering van de PH-358. De kop is specifiek bedoeld voor panoramafotografie en videofilmers. Deze hoogwaardige aluminium statiefkop heeft een handige snelkoppeling. Door het zeer grote, vloeistofgedempte scharnierpunt is dit een zeer degelijke en stabiele panoramakop.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 16 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel