Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 7 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Velbon PH-157Q BK Panorama statiefkop

  De Velbon PHD-157Q BK is een professionele panorama statiefkop met een handige opbouw met een centraal kniegewricht en een lange bedieningsarm. Technisch is de kop gelijkwaardig aan de 157Q, maar de basisplaat en het kniegewricht zijn zwart in plaats van aluminiumkleurig.


  Meer informatie
 2. Velbon PH-368 Panorama Statiefkop

  De vloeistofgedempte Velbon PH-368 panorama statiefkop is de robuustere uitvoering van de PH-358. De kop is specifiek bedoeld voor panoramafotografie en videofilmers. Deze hoogwaardige aluminium statiefkop heeft een handige snelkoppeling. Door het zeer grote, vloeistofgedempte scharnierpunt is dit een zeer degelijke en stabiele panoramakop.


  Meer informatie
 3. Velbon PH-358 Panorama Statiefkop

  De vloeistofgedempte Velbon PH-358 panorama statiefkop is specifiek bedoeld voor panoramafotografie en videofilmers. Deze hoogwaardige aluminium statiefkop heeft een handige snelkoppeling. Door de basisplaat met een universele 1/4-inch schroefbevestiging kan je deze videokop niet alleen op een Velbon statief zetten, maar ook op een ander merk statief met universele statiefschroef.


  Meer informatie
 4. Velbon PHD-64Q Panorama Statiefkop

  De Velbon PHD-64Q is de magnesium broer van de PHD-62Q: een professionele drieweg panorama statiefkop met een handige opbouw met een centraal kniegewricht. Deze hoogwaardige panoramakop heeft een handige snelkoppeling en is uitgevoerd in zwart. Door het gebruik van magnesium voor de body is de kop extreem stabiel en duurzaam.


  Meer informatie
 5. Velbon PH-G40D Panorama Statiefkop

  De Velbon PH-G40D is een compacte aluminium panorama statiefkop met drie verstelmogelijkheden. Dankzij de handige opbouw met een centraal kniegewricht en twee bedieningsarmen is de basis van deze statiefkop zeer compact gehouden en is de instelling zeer simpel. Deze aluminium panoramakop heeft een praktische DIN snelkoppeling en een basisplaat met een universele 1/4-inch schroefbevestiging voor plaatsing op een Velbon statief.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 7 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel