Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 26 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. XP-PEN P05 Batterijvrije stylus

  De P05 Passive stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. De stylus werkt zonder batterij en hoeft dus niet te worden opgeladen. Je kunt met de knop aan de zijkant van de stylus de pentip direct in een gum veranderen. Hij is ergonomisch gevormd en kan zowel door rechts- als linkshandige tekenaars worden gebruikt. Deze pen kan gebruikt worden met de Star 06C, de Deco01 v2 en de Deco03 grafische tekentabletten van XP-PEN.


  Meer informatie
 2. XP-PEN PH2 batterijvrije stylus met gum

  De PH2 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. Ook herkent de stylus een tilt van 60° van de tip zodat je zonder de instellingen te hoeven wijzigen schaduwen kunt aanbrengen en uit de losse pols kunt schetsen. Daarnaast kun je met de digitale gum aan de achtkant van de stylus direct een fout uitgummen. Deze pen kan gebruikt worden met het Star G960S Plus grafische tekentablet.


  Meer informatie
 3. XP-PEN PH3 batterijvrije stylus met gum

  De PH3 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. Ook herkent de stylus een tilt van 60° van de tip zodat je zonder de instellingen te hoeven wijzigen schaduwen kunt aanbrengen en uit de losse pols kunt schetsen. Deze pen kan gebruikt worden met het Star G960S grafische tekentablet.


  Meer informatie
 4. XP-PEN P05D Batterijvrije stylus

  De P05D Passive stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. De stylus werkt zonder batterij en hoeft dus niet te worden opgeladen. Je kunt met de knop aan de zijkant van de stylus de pentip direct in een gum veranderen. Hij is ergonomisch gevormd en kan zowel door rechts- als linkshandige tekenaars worden gebruikt. Deze stylus is compatibel met de Deco Mini 4, Deco Mini 7 en de Deco Mini 7W.


  Meer informatie
 5. XP-PEN 3-in-1 kabel voor Artist 12 Pro / Artist 15.6 Pro

  De 3-in-1 kabel is compatibel met de Artist 12 Pro en de Artist 15.6 Pro Pen displays van XP-Pen. Met deze kabel hoef je geen power adapter te gebruiken en het is tekentablet snel aangesloten op je computer. Hiervoor heeft je computer twee USB-poorten nodig en één HDMI-poort. Het is ook mogelijk om toch een power adapter gebruiken om het tekentablet van voeding te voorzien. Hierbij sluit je de rode USB kabel aan op een power adapter.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 26 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel