Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. XP-PEN P05 Batterijvrije stylus

  De P05 Passive stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. De stylus werkt zonder batterij en hoeft dus niet te worden opgeladen. Je kunt met de knop aan de zijkant van de stylus de pentip direct in een gum veranderen. Hij is ergonomisch gevormd en kan zowel door rechts- als linkshandige tekenaars worden gebruikt. Deze pen kan gebruikt worden met de Star 06C, de Deco01 v2 en de Deco03 grafische tekentabletten van XP-PEN.


  Meer informatie
 2. XP-PEN AC48 tekentablet sleeve 12-inch

  De AC48 tekentablet sleeve is een degelijke zwarte beschermende hoes voor tekentabletten met een maximale grootte van 12-inch, maar ook normale tablets passen in deze sleeve. De buitenmaten van het tabletcompartiment zijn 37,7 cm bij 23,2 cm. Hier past bijvoorbeeld elk XP-PEN tekentablet van de Star-serie in en tevens de tablets van de Deco-serie, met uitzondering van de Deco Pro Medium. Daarnaast heeft deze case een handig buitenvak om je stylus, de penhouder en de kabels in te plaatsen.


  Meer informatie
 3. XP-PEN AC18 Universele tabletstand

  De AC18 universele tabletstand is een lichtgewicht aluminium tablethouder waarbij je de kantelhoek kunt instellen. Met de drukknop aan de zijkant kun je de kantelhoek ontgrendelen en per graad de werkhoek instellen van 10 tot 65 graden. Op deze manier kun je hem ergonomisch goed instellen op een manier die past bij je werkhouding. Dit heeft als voordeel dat je een natuurlijke lichaamshouding kunt aannemen tijdens het gebruik van je tablet. Deze zilvergrijze tablethouder van XP-PEN kun je gebruiken met verschillende tekentabletten van XP-PEN, zoals de tekentabletten van de Deco- en de Star-serie.


  Meer informatie
 4. XP-PEN P02S Rechargable stylus

  De P02S rechargable stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. Daarnaast kun je met de knop aan de zijkant van de stylus de pentip direct in een gum veranderen. De P02S stylus is licht van gewicht en ligt prettig in de hand. De stylus heeft een herlaadbare batterij, die je erg vlot kunt opladen. Deze pen kan gebruikt worden met het grafische pen display Artist 22 Pro van XP-PEN.


  Meer informatie
 5. XP-PEN PA2 Batterijvrije stylus

  De PA2 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. Ook herkent de stylus een tilt van 60° van de tip bij het gebruiken van compatibele tekenprogramma’s. De stylus werkt zonder batterij en hoeft dus niet te worden opgeladen. Deze pen kan gebruikt worden met de Artist 12 Pro, Artist 15.6 Pro, Artist 22R Pro en de Artist 24 Pro grafische Pen Display tekentabletten.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel